De Jongens B groep

De JB zijn ieder jaar weer een geweldige groep! Onvermoeibaar, bloedfanatiek en altijd enthousiast! De ideale ingrediƫnten voor een intensief programma en een superleuke week.

Het aangrenzende bos biedt eindeloze mogelijkheden om actief bezig te zijn. Bij bosspellen als het smokkelspel of levend stratego rennen en vliegen de JB van boom naar boom. En je zou denken dat die gasten dan moe zijn, maar niets is minder waar. Met veel energie worden diezelfde bomen, takken en mos omgetoverd tot de mooiste hutten en kastelen (specialiteit van JB). En is er ergens een watergevecht, dan zijn de JB daar natuurlijk bij! Daarna opdrogen bij een kampvuur, zelf broodbakken en luisteren naar een spannend verhaal!    

Alles bij elkaar meer dan genoeg om aan het einde van de week moe en gesloopt, maar voldaan weer terug naar huis te gaan. Dat moe zijn is logisch, want er wordt door de JB niet meer geslapen op de zolder van de boerderij. Nee, de JB "slapen" in tenten op het veld en dat biedt mogelijkheden om de hele week 's avonds te oefenen op het uit de tenten sluipen en keten (zelfs als de leiding nog voor de tenten zit!).

Ben jij een jongen van 9 of 10 jaar en wil je ook eens meemaken hoe het is om een week zonder je ouders weg te zijn en te keten met leeftijdsgenootjes, geef je dan snel op!! Heb je nog een vriendje dat ook mee wil? Geen probleem, die is natuurlijk ook van harte welkom!!

Agenda

Geen artikelen in deze categorie.