De Jongeren groep


Aan het eind van je vaak lange YMCA kampcarriƫre is het dan zover, je mag naar de Jongeren! Natuurlijk zijn ook nieuwe deelnemers van 15 en 16 jaar bij ons aan het juiste adres voor een hele gave week.

Wij kamperen op ongeveer 5 km afstand van de kampeerboerderij waar de andere groepen logeren. Op een heel mooi verscholen plekje, diep in het bos hebben wij ons eigen stekkie. Hier zijn we van alle gemakken voorzien om iedereen een top week te bezorgen. Zo staan onder andere een zwembad, een chef-kok, een volleybalveld en een mooie tent tot je beschikking.  
Tijdens de week vermaken wij ons met speurtochten, leuke, gekke, vieze, actieve en sportieve spellen, zwemmen, fietsen* en natuurlijk een lekker kampvuurtje.

Heb je vragen? Deze kan je altijd stellen via de website of neem een kijkje in de agenda en kom langs op een van onze Soos avonden in het clubhuis. Je kunt je natuurlijk ook gelijk aanmelden!

* Let op: als deelnemer van de Jongeren moet je een fiets meenemen. Je zult hier tijdens de week veel gebruik van maken, daarom is het belangrijk dat je fiets het goed doet,  anders kun je helaas een groot gedeelte van het programma niet mee doen. Geen goede fiets? Je kunt ook een fiets huren!!

Agenda

Geen artikelen in deze categorie.