De Tiener groep

Na een vermoeiend jaar op school is een week zomerkamp in Ootmarsum de ideale start om de zomervakantie goed te beginnen. Even weg van alles voor een supergezellige week aan de andere kant van Nederland.

Als oudste groep op het grote kampterrein hebben de tieners geen last van de jongere groepen, want de tieners hebben een eigen veld, een eigen programma en natuurlijk hun eigen leidinggroep. Belangrijke thema's: muziek, spanning en sensatie, avontuur, actie en tussendoor natuurlijk voldoende tijd om te relaxen. 

De chemie van een groep is belangrijk en op de een of andere manier is de chemie in de tienergroep altijd goed. Zou dat komen omdat de gasten en dames van de tieners vrijwel alles samen doen? Hoe dan ook, ben jij 13 of 14 jaar en klaar voor een wereldweek met vrijheid, weinig slaap, nachtelijke (spook)tochten, vaak een mooi vuur, een heftige stormbaan, shoppen in Ootmarsum en door voor een duik in het zwembad? Geef je dan snel op en neem je vrienden, vriendinnen en klasgenoten mee!

Agenda

Geen artikelen in deze categorie.